BLJUJU MRŽNJU NA VUČIĆA SA SVIH STRANA: Đilasovim medijima predsednik Srbije kriv i za raspad Jugoslavije?!

Novosti online

02. 11. 2023. u 22:58

U NOVOM moždanom izlivu prozapadnih novinara N1, kreće se od Titove Jugoslavije, da bi se nastavilo do njenog raspada, a kao okidač ta taj događaj, "novinari" predstavljaju utakmicu između zagrebačkog Dinama i beogradske Crvene zvezde 1990. godine.

БЉУЈУ МРЖЊУ НА ВУЧИЋА СА СВИХ СТРАНА: Ђиласовим медијима председник Србије крив и за распад Југославије?!

D.Milovanović

Njihovom izvitoperenom logikom, pošto je sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nekoliko navrata ispričao da je bio navijač Zvezde, oni ga predstavljaju kao "huligana" koji je "učestvovao u neredima", bez trunke dokaza za takve izjave.

"Govor mržnje", kao oblik javnog i političkog izraza, bio je i poligon za održavanje prvih direktnih višestranačkih izbora, 1990. godine, piše N1.

Ima mnogo ironije u toj jednoj rečenici, budući da sada, 2023. godine, u startu izborne kampanje, isti taj N1 koristi "govor mržnje" da targetira Vučića i pokuša da pozove na njegovo ubistvo, kao i ubistvo njegove porodice.

Međutim, njihov najnoviji napadački tekst uspeva da u ovu dramu apsurda uključi i činjenicu da je Aleksandar Vučić bio član Srpske radikalne stranke. To, kao i činjenicu da je na početku karijere radio kao novinar, oni koriste da spinuju njihov narativ u pravcu da je baš Vučić odgovoran za rat u bivšoj Jugoslaviji i njen raspad.

Oni zaključuju, pritom koristeći svedočenja što osvedočenih srbomrzaca, što pripadnika bivše vlasti, što stranih novinara, kako se za sve to Vučić nikada nije izvinio. I sada izgleda Dragan Đilas čeka da mu se Aleksandar Vučić izvini zbog toga što se raspala Jugoslavija?! Apsurdno!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)