KOMUNIKOLOŠKI BISERI "KOMUNIKOLOGA" MIKETIĆA: Kako u minut i po reći mnogo toga, a u stvari ne reći ništa (VIDEO)

Novosti online

14. 11. 2023. u 12:27

ĐORĐE Miketić, koji se nalazi na listi Dragana Đilasa za izbore u Beogradu, i ima zvanje komunikologa, pokazao je u praksi nešto sasvim suprotno, a to je: "Kako u minut i po reći nešto, a u stvari ništa, a da ipak zvuči glupo".

КОМУНИКОЛОШКИ БИСЕРИ КОМУНИКОЛОГА МИКЕТИЋА: Како у минут и по рећи много тога, а у ствари не рећи ништа (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Znači, mi, mislim, nas razaraju kao društvo i finansijski i hoćete spiritualno, duhovno, kako god. Znači, mi to moramo da uradimo i to je ovaj trenutak, ovaj trenutak je trenutak koji je društveno jedno, jedna, kako da kažem, ozbiljna, ne čak ni bunt, više jedan nagon da iza ovoga ne postoji ništa što nije već viđena situacija razaranja svakog od nas, jer od politike i bilo kakve sudbine ne možemo pobeći - kazao je Miketić, tokom gostovanja u jednoj emisiji, pa nastavio:

- I onda, zato je vrlo bitno da u ovom trenutku, recimo da se udružimo da radimo stvari koje mogu da promene sistem. Koje mogu da promene i malu zajednicu i veliku zajednicu. Recimo, mi smo danas predali listu za beogradske izbore, to je jedna pobednička lista. Ja verujem da ćemo konačno osloboditi ovaj grad od onih koji ga ruše, koji ga pljačkaju.

A onda, činjenice i realnost demantuju sve kritike Miketića upućene na račun vlasti.

Rušenje u Beogradu izgleda ovako: renoviran aerodrom "Nikola Tesla", izgrađen Beograd na vodi, izgrađena nova moderna železnička stanica "Prokop", obilaznica oko Beograda... Posle 15 godina renoviran Narodni muzej, otvoren Muzej savremene umetnosti... Povećanje penzija i plata, smanjena stopa nezaposlenosti...

- Da konačno mi kao društvo uđemo u dijalog sami sa sobom - zaključuje Miketić.

Svima je jasno - samo u dijalogu sami sa sobom, opoziciona elita može da razume ove komunikološke bisere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (36)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana