JEDINSTVO JE NAJVAŽNIJE ZA POBEDU I DOBAR REZULTAT: Vesna Čitaković Đurišić i Dejan Tomašević razgovarali su sa omladinom na Savskom vencu

Novosti online

16. 11. 2023. u 14:08

KANDIDATI sa liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“ Vesna Čitaković Đurišić i Dejan Tomašević razgovarali su sa omladinom na Savskom vencu, gde su govorili o svojim sportskim dostignućima, karijerama, ali i o tome kakvi su uslovi bili nekada, a kakvi su danas za razvoj sporta u Srbiji.

ЈЕДИНСТВО ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ ЗА ПОБЕДУ И ДОБАР РЕЗУЛТАТ: Весна Читаковић Ђуришић и Дејан Томашевић разговарали су са омладином на Савском венцу

Foto: Printskrin/sns_srbija

- Kad god smo bili složni, uvek smo pobeđivali. Zato i sada moramo da se ujedinimo, jer Srbija ne sme da stane - rekla je Vesna Čitaković Đurišić.

Prema rečima Dejana Tomaševića, na predstojećim izborima biramo između prošlosti i rezultata i budućnosti.

- Timska igra je izvela Srbiju na pravi put. Rezultat na semaforu je jasan. Ja na ovim izborima biram rezultat, biram Srbiju i verujem u pobedu liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA NE SME DA STANE - zaključio je Tomašević.

BONUS VIDEO: "VIDIMO I MI DA GLASAJU ZA VUČIĆA": Đilas priznao da nema poverenje penzionera 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (39)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fonadacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)