TERZIĆ: Miloš Jovanović obmanjuje javnost

Novosti online

16. 11. 2023. u 17:11

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić poručio je da predsednik NDSS po ko zna koji put obmanjuje javnost.

ТЕРЗИЋ: Милош Јовановић обмањује јавност

Foto: Printskrin/sns_srbija

Miloš Jovanović kao omiljeni predstavnik desne kolone koju kontroliše Dragan Đilas, po ko zna koji put obmanjuje javnost u vezi francusko-nemačkog sporazuma. Gotovo svakodnevno Aleksandar Vučić govori da smo se po tom pitanju dogovorili da razgovaramo, pre svega o formiranju Zajednice srpskih opština u skladu sa dogovorenim principima iz 2013. i 2015. godine, da ništa ne potpisujemo i da čuvamo srpske nacionalne vrednosti na Kosovu i Metohiji uz jasno definisane crvene linije koje podrazumevaju da ne dolazi u obzir priznanje lažne države i članstvo u sistem Ujedinjenih nacija. Cilj razgovora je da omogućimo ostvarivanje individualnih i kolektivnih prava Srba na Kosovu i Metohiji uz bezbednosne garancije za naš narod.

To ipak ne sprečava Miloša Jovanovića da i dalje manipuliše koristeći se besramnim lažima, čime na najdirektniji način pokušava da napravi štetu srpskoj državi. Jedno treba da bude jasno svima i svakome u Srbiji da ukoliko bi Đilasov koalicioni partner ponovo došao u priliku da se išta pita vezano za naše najvažnije nacionalno pitanje od Srbije na Kosovu i Metohiji ništa ostalo ne bi, jer se radi o čoveku koji je pripadao političkoj garnituri koja je iz srpskih zatvora oslobodila Aljbina Kurtija, braću Mazreku, Fljoru Brovinu i ostale teroriste koji su vršili monstruozne zločine nad našim narodom na Kosovu i Metohiji. Uz to su nemo posmatrali martovski pogrom, moljakali po stranim ambasadama da se odloži jednostrano samoproglašenje nezavisnosti lažne države, kako bi svom šefu Draganu Đilasu omogućili još četiri godine pljačke.

Sa druge strane direktno, zahvaljujući Aleksandru Vučiću imali smo 27 zemalja koje su otpriznale nezavisnost lažne države i upravo zbog toga je slika o Srbiji i Kosovu i Metohiji u Ujedinjenim nacijama sada promenjena u našu korist, a shodno tome naša pregovaračka pozicija je jača. To je ono što znaju i Srbi sa Kosova i Metohije i upravo zbog toga pružaju neprikosnovenu podršku Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, a tako će biti i 17. decembra, jer to je jedina garancija da ćemo odbraniti srpske nacionalne vrednosti i da ćemo nastaviti da pružamo nikada veću institucionalnu i materijalnu podršku našem narodu. U suprotnom ako se išta budu pitali Jovanović i Đilas svedočićemo izručenju Prištini svih onih Srba sa Kosova i Metohije koji se bore i koji su se borili protiv velikoalbanskog terora Aljbina Kurtija, baš kao što su nakon 2000. godine pripadnici bivšeg lopovskog režima čiji su deo Jovanović i Đilas, isporučili u Ševeningen celo srpsko vojno i političko rukovodstvo.

Zato je izbor 17. decembra više nego jasan. Sa jedne strane imamo Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku, dakle ozbiljne i odgovorne ljude koji se bore za srpske interese na Kosovu i Metohiji i to u skladu sa Ustavom Republike Srbije, a sa druge strane imamo Jovanovića i Đilasa koji instrukcije dobijaju iz političkih odeljenja stranih ambasada, što nesumnjivo podrazumeva trgovinu srpskim interesima, vraćanje u tamnu prošlost kada je Srbija bila slaba i kada se vređalo nacionalno dostojanstvo srpskog naroda samo zarad ličnih interesa perjanica DOS-a poput Jovanovića i Đilasa, koji su donosili katastrofalne odluke i nanosili ogromnu štetu srpskoj državi. Zato je više nego jasno da glas za Miloša Jovanovića predstavlja, ništa drugo do direktan glas za Dragana Đilasa, njegove privatne interese i džep. I nema tu nikakve borbe za Kosovo i Metohiju to je već svima kristalno jasno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (13)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)