CRVENI KURTIJEV TEPIH ZA MILOŠA JOVANOVIĆA: DSS pustio iz pritvora njega i druge teroriste, on se odužio novom Đilasovom opozicionaru (FOTO)

Novosti online

22. 11. 2023. u 18:04

DOK Aljbin Kurti zabranjuje srpske izbore na Kosovu i Metohiji i brani predstavnicima države Srbije da posete našu južnu pokrajinu, za Miloša Jovanovića prostire crveni tepih i pušta ga bez ikakvih problema da pređe administrativni prelaz.

ЦРВЕНИ КУРТИЈЕВ ТЕПИХ ЗА МИЛОША ЈОВАНОВИЋА: ДСС пустио из притвора њега и друге терористе, он се одужио новом Ђиласовом опозиционару (ФОТО)

Foto: Printskrin

To i ne čudi kada se zna da je on sa DSS-om najzaslužniji za puštanje Aljbina Kurtija iz pritvora kao i 1890 albanskih terorista.

Jovanović je viđen u Štrpcu na sastanku u lokalnom restoranu kome je prosustvovalo svega dvoje troje ljudi, a to pokazuje i kakvu podršku ima na Kosovu i Metohiji.

Da li Kurti Milosa Francusa pusta zbog toga sto je Jovanovićev gazda Đilas rekao da je intelektualac, ili zbog one posete Amerikanaca i Britanaca u stranackim prostorijama, ostaje da se vidi.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)