"ZA USPOMENU NA SUSRET SA DECOM SA KIM" Vučić od mališana iz Žerovnice kod Zvečana dobio na poklon knjigu sa posvetom (FOTO)

Novosti onlajn

26. 11. 2023. u 10:48

UČENIK sedmog razreda OŠ "Sveti Sava" iz Žerovnice u Opštini Zvečan Đorđe Milić rekao je danas u Palati "Srbija" da je zahvalan na današnjem gostoprimstvu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i na podršci koju pruža građanima KiM.

ЗА УСПОМЕНУ НА СУСРЕТ СА ДЕЦОМ СА КИМ Вучић од малишана из Жеровнице код Звечана добио на поклон књигу са посветом (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Predsedniče, zahvalan sam Vam na današnjem gostoprimstvu i na stalnoj podršci koju pružate narodu na KiM, rekao je Milić.

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

On je u ime učenika i nastavnika škole uručio predsedniku poklon knjigu sa porukom "Za uspomenu na susret sa decom sa KiM".

Deci sa KiM uručeni su pokloni, a nakon uručenja predsednik Vučić se fotografisao sa decom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (98)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu