NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: Događaji koji predstavljaju svetionik, put svima nama da znamo ko smo i čemu težimo (VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2023. u 19:22

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske nedelje koja ostaje za nama u video-snimku objavljenom na svom Instagram profilu. On je tom prilikom poručio da su naša deca budućnost, nada i uzdanica.

НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: Догађаји који представљају светионик, пут свима нама да знамо ко смо и чему тежимо (ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

Prethodna nedelja objedinila je neke od najvažnijih aspekata naše borbe za Srbiju. Obeležavanje godišnjice SANU, institucije koja je iznedrila neke od najvećih domaćih i svetskih umova, druženje i razgovor sa decom sa Kosova i Metohije, poseta velikog prijatelja naše zemlje, predsednika Kipra, nabavka novog naoružanja i opreme... Svi ovi događaji povezani su snažnom niti koja predstavlja svetionik i putokaz svima nama o tome ko smo, čemu treba da težimo i koji su naši najsvetiji ciljevi.

Tokom susreta sa učenicima OŠ „Sveti Sava“ iz Žerovnice u opštini Zvečan, video sam na njihovim licima bezbrojne želje i snove, kao i onu predivnu detinju i mladalačku energiju za koju ne postoje prepreke, a koju smo svi pomalo zaboravili. Među njima su, možda, budući akademici ili piloti, poljoprivrednici ili preduzetnici, lekari ili predsednici. Oni su naša budućnost, nada i uzdanica, nova snaga koja nam govori da zbog njih ne smemo da stanemo.

Živela Srbija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (88)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!