ZELENOVIĆ SE ZALAŽE DA SRBIJA STANE! Bulatović - Šapčani će mu ponovo reći "NE"

Novosti online

28. 11. 2023. u 18:39

KANDIDAT za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović poručio je da su opozicioni prvaci dokazali da njihov politički pamflet sadrži samo bolesnu mržnju prema Aleksandru Vučiću.

ЗЕЛЕНОВИЋ СЕ ЗАЛАЖЕ ДА СРБИЈА СТАНЕ! Булатовић - Шапчани ће му поново рећи НЕ

Foto: Printscreen/Jutjub/Dnevnik

-Iako je na republičkoj listi sramnog naziva “Srbija protiv nasilja” zauzeo tek neslavno 72. mesto, Nebojša Zelenović se ipak svrstao među opozicione prvake koji su nedvosmisleno dokazali da njihov politički pamflet sadrži samo jednu tačku, a to je patološki bolesna mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i isto tako patološka i bolesna potreba da se parazitira na vlasti, kako bi se iz državne kase presipao novac u sopstveni džep. Šapčani su na prošlim izborima rekli “Ne”, Nebojši Zelenoviću, a 17. decembra će to “Ne” ponovo zablistati punim sjajem”, rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane, Dejan Bulatović.

-Da je Nebojša Zelenović sve samo ne borac protiv nasilja, dokazao je svojim histeričnim i agresivnim, potpuno neprimerenim nastupima u skupštinskom plenumu, ali i na beogradskim ulicama, tokom višemesečne zloupotrebe majskih tragedija, koje je opozicija na čelu sa Draganom Đilasom monstruozno zloupotrebila i besprizorno politizovala. Pošto Šabac ne želi više ovog političkog diletanta, on je, poput svojih tutora, Dušana Petrovića i Dragana Đilasa, uvek gladan novca i vlasti, beskrupulozno nastavio da se nameće, ne birajući sredstva i ne prezajući od volje građana. Nebojša Zelenović će, nakon ovih izbora, verujem, ostati upamćen samo kao ružna fleka političkog života Srbije, istakao je Bulatović.

-Za razliku od Aleksandra Vučića koji nema milione evra na računima, kao što, kako prenose mediji, Zelenovićevi tutori imaju, baš taj Nebojša Zelenović se nije libio da se preporuči za kapetana mornarice koji bi komandovao nekom svojom izmišljenom „Belom lađom“. Nakon ovih izbora, lažnog admirala Zelenovića, bujica narodne volje nošena talasom iz Šapca, poslaće pravo u nepovrat na političko smetlište, tamo gde mu je i mesto sa ostalim predstavnicima bivšeg režima, zaključio je Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić