VUČEVIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: Pred građanima Srbije sudbonosni izbori, olovke u ruke, idemo da pobedimo!

Novosti online

02. 12. 2023. u 17:28

LISTA „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ održava danas predizborni skup, u 17 časova, na kojem govori Aleksandar Vučić i predsednik SNS Miloš Vučević.

ВУЧЕВИЋ ПОСЛАО СНАЖНУ ПОРУКУ: Пред грађанима Србије судбоносни избори, оловке у руке, идемо да победимо!

Foto N. Skenderija

Na početku skupa, brojnim građanima obratio se predsednik SNS Miloš Vučević. 

- Pred građanima Srbije su sudbonosni izbori, al i su istovrmeneo i laki. Sa jedne strane će biti oni koji su opljačkali celokupnu našu privredu, koji su poništili sve što smo stvarali decenijama, koji su nas osramotili u inostranstvu, obezvredili naše vrednosti i ukrali budućnost naše dece. Koji su bezbroj puta blokirali puteve i autoputeve, samo da bi njima bilo bolje. I sa druge strane imate samo jednu listu, samo jednu politiku, samo jedan odgovorna tu pogubnu politiku koja je upropastila Srbiju. Imate listu Aleksandar Vučić Srbije ne sme da srtane - to je motor razvoja i napretka Srbije.

- Kada nas je vodila žuta elita, oni koji bi opet da pljačkaju Srbiju, tada je nama svima bilo loše, svako je živeo lošije nego danas, samo je njima predvođenim Draganom Đilasom bilo bolje. Imamo rešenje, to je pobednička lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Foto N. Skenderija

- Kažu da će da sastave vladu od svih njihovih lista, zamislite tu vladu, kao rogovi u vreći, samo bi u jednom mogli da se dogovore - u pljački državnih para i verujte, kamen na kamenu ne bi ostao. Sve bi bilo opljačkano, vratili bi nas u godine kada smo gubili, to bi bio završni udarac i poraz naših nacionalnih intesresa. 

- Ja razumem predsednika države Vučića, koji je pitao ko politički može da se sarađuje sa tom vladom, ona bi bila vlada nacionalne propasti. Srbija ne sme da stane jer naš narod ima pravo na državu, naš narod ima pravo na sloboddu, na mir, na političku stabilnost, nas narod imas pravao na bvolji zivot , na budućnost.

- Daćemo poslednji atom naše snage da sve ciljeve koje smo zacrtali ispunimo. Olovke u ruke, idemo da glasamo, idemo da pobedimo, 17. decembra samo jedan izbor, jedna opcija samo jedna lista broj 1 „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije