PETKOVIĆ: Aleksić, Ćuta, Milivojević dobili od Srba ono što i zaslužuju - prezir i ignorisanje

Novosti online

04. 12. 2023. u 15:10

ČLAN Predsedništva SNS Petar Petković kaže da su se "Đilasovi borci za takozvano nezavisno Kosovo danas u Gračanici proveli kao bosi po trnju jer nije bilo čestitog Srbina koji je želeo da se slika ili razgovara sa njima."

ПЕТКОВИЋ: Алексић, Ћута, Миливојевић добили од Срба оно што и заслужују - презир и игнорисање

Foto: Printskrin

- Aleksić, Ćuta, Milivojević koji su od strane Đilasa poslati na ekskurziju po Kosovu i Metohiji da na muci srpskog naroda skupe neki jeftin politički poen i podrže Kurtijevu antisrpsku politiku, dobili su od Srba ono što i zaslužuju - prezir i ignorisanje! 

Među jednocifrenim brojem onih koji su bili sa njima našao se i Srbin koji je prodao zemlju Albancima i to u najteže vreme za srpski narod - odmah posle 1999. godine. 

To je, uz tzv. nezavisno Kosovo, politika za koju se Aleksić, Ćuta i Milivojević zalažu, da što više srpske zemlje pređe u ruke Albanaca, dok država Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem gradi nove kuće i stanove za naše ljude da podrži njihov ostanak i opstanak na ovim prostorima.

Zbog toga upravo Kurti i dozvoljava ulazak na KiM za Đilasove opozicionare ne bi li preko njih ostvario svoju ideju i san o obesrbljenom Kosovu i Metohiji, dok u isto vreme brani ulazak svim predstavnicima države Srbije.

Može Kurti do sutra da podržava Đilasovu listu “Srbija protiv nasilja” i da im zahvaljuje za to što ne smeju da ga pomenu u svojim govorima, već po diktatu iz Prištine i stranih ambasada napadaju državu Srbiju i predsednika Vučića, Srbi će im odlučno odgovoriti 17. decembra apsolutnom podrškom svojoj državi i predsedniku Vučiću! - naveo je Petković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (50)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost