ĐILAS PRIČA O POŠTENJU, A UZEO 619 MILIONA EVRA: Predsednik Vučić, na skupu u Jagodini, govorio o predstavnicima opozicije

Novosti online

10. 12. 2023. u 17:37

U JAGODINI, na predizbonom mitingu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", okupljenima se obratio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ЂИЛАС ПРИЧА О ПОШТЕЊУ, А УЗЕО 619 МИЛИОНА ЕВРА: Председник Вучић, на скупу у Јагодини, говорио о представницима опозиције

Foto: Novosti

Predsednik se u svom govoru osvrnuo i na predstavnike opozicije.

- Od početka kampanje su nas napadali najgorim mogućim neistinama, šireću mržnju ne samo prema meni, nego prema svakom od vas. Dali su sebi za pravo da se postave da su pametniji i važniji od nas. Da se našalim, Đilas priča o poštenju, a uzeo 619 miliona evra. I hoće da zbog njegovog poštenja glasate za njega. Nemam ništa protiv loših đaka, ima tu dobrih ljudi, ali loši đaci slušaju učitelje, kao ja profesorku Drulović. A onda se Miki G17 Aleksić, koji nije mogao da završi razred, setio se da kaže da je on pametan, a mi glupi. Jel ovo neka šala, najgori među nama pokušavaju da nam objasne da su najbolji. Pokušavaju da Srbija bude jedina zemlja gde će da vladaju najgori - kaže Vučić.

- Ovaj iz G17 i Marinika Tepić su zajedno promenili 12 stranaka. Mnogo je za četiri života. I nemojte da zaboravite da su to oni isti koji su vam obećavali da ćete da dobijete po 1.000 evra. Na to su zaboravili, ali su sebi u džep stavili 619 miliona - kaže predsednik. - Jeste li videli njihovog kandidata za gradonačelnika Beograda, bezličan lik. Da li ste videli njegov spot? Sve što smo mi radili". Čovek je sprečavao da se gradi Beograd na vodi, a sad bi da da 1000 stanova.

Dodao je da su izbori su ozbiljna stvar.

- Država nije igračka, nije šala. Možete da se ljutite na nekog, ali na kraju vaša je obaveza i dužnost da sednete sa porodicom i kažete da budemo ozbiljni i da vidite ko vam garantuje sigurnu budućnost - poručio je predsednik.

BONUS VIDEO  - VUČIĆ, ALIJEV I RADEV PRITISLI DUGME: Pušten u rad gasni interkonektor Srbija - Bugarska

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (143)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici