NOVI PAZAR ĆE DOBITI KLINIČKI CENTAR: Vučić - Uvek uradimo ono što smo obećali

Novosti online

12. 12. 2023. u 18:46

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se na predizbornom skupu liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ zahvalio se Ljajiću na divnim rečima i najavio da Pazar dobija svoj KC.

НОВИ ПАЗАР ЋЕ ДОБИТИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР: Вучић - Увек урадимо оно што смо обећали

Foto: Novosti

Predsednik Vučić se zahvalio na divnom dočeku, Rasimu za divne reči, istakao je da zna koliko mu nije bilo lako da govori večeras.

- A opet je dao i srce i dušu da zajedno sa vama ovde predstavimo našu listu, verujem pobedničku - rekao je Vučić.

Kako kaže, pomenuo je Rasima i zbog nečeg drugog. Dodaje da je on večeras pomenuo nešto što malo političara hoće da kaže, a posebno kada je to nešto što može naići na negodovanje publike.

- Rasim je večeras rekao da kažemo hvala za ono što je urađeno u Novom Pazaru i za mene nije bilo lepše ni važnije rečenice koju sam mogao da čujem. A ja ću da krenem iz jednog drugog ugla. Vi mislite da ja ne znam koliko ima zluradosti kada kasnimo sa izvođenjem nekih radova, i koliko samo čekaju da okrive Beograd, mene, Rasima ili nekog drugog - rekao je Vučić.

Kako kaže, "uvek ćemo da uradimo sve ono što smo obećali".

- Da li znate šta Novi Pazar dobija sa Kliničkim centrom, hoću da imate najbolje moguće uslove. Imaćete najmoderniji Bolničko klinički centar u kojem ćete moći da lečite svoje sestre i braću, roditelje i supružnike - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave