"AKO IZGUBIMO IZBORE MI BISMO ODMAH ČESTITALI" Vučić: Da vidimo ko je koliko glasova dobio i narodna volja biće poštovana

Novosti online

14. 12. 2023. u 18:43

PREDSEDNIK Republike Srbije, gostujući u emisiji "Oko" na RTS- u prokomentarisao je šta bi se dogodiolo ako izgubi na predstojećim izborima.

АКО ИЗГУБИМО ИЗБОРЕ МИ БИСМО ОДМАХ ЧЕСТИТАЛИ Вучић:  Да видимо ко је колико гласова добио и народна воља биће поштована

Foto: RTS printskrin

On kaže i da bi se rukovao sa svakim posle izbora, pošto je to elementarna kultura i pristojnost.

- Ako izgubimo izbore mi bismo odmah čestitali, za razliku od njih koji se igraju lažnim istraživanjima, da bi nekoga ubedili da vode. Pa će ovaj potrčko Đilasov da poziva da se ide na ulicu. Sačekaćete zapisnike, da vidimo ko je koliko glasova dobio i narodna volja biće poštovana do kraja. Neće biti revolucija ni nemira, nadležni organi će obezbediti mir i demokratske procese ove zemlje - rekao je predsednik.

Kaže da u 21 čas u nedelju neće nikoga zvati, već će prikupljati podatke.

- Od 23 časa ću verovatno pričati sa prijateljima. Od političara pričaću sa šeikom Muhamedom, Đorđom Meloni, Robertom Ficom, Emanuelom Makronom. Pretpostavljam da ću se i sa Dačićem čuti - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis