VUČIĆ SAM, ANA BRNABIĆ S PORODICOM: Gde su glasali srpski političari, evo ko je sa kim došao da obavi građansku dužnost (FOTO)

Novosti onlajn

17. 12. 2023. u 14:12

VANREDNI parlamentarni izbori održavaju se danas u Srbiji, na kojima građani biraju 250 poslanika Skupštine Srbije. Osim parlamentarnih, građani glasaju i na pokrajinskim izborima u Vojvodini, kao i na lokalnim u 65 gradova i opština, među kojima je i Beograd.

ВУЧИЋ САМ, АНА БРНАБИЋ С ПОРОДИЦОМ: Где су гласали српски политичари, ево ко је са ким дошао да обави грађанску дужност (ФОТО)

Foto: Novosti

Naime, na današnjim izborima u Srbiji svoju građansku dužnost obavili su i lideri političkih partija i koalicija, lokalni lideri, kao i kandidati za gradonačelnika Beograda.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić glasao je jutros na svom biračkom mestu u novobeogradskom naselju Belvil, u vrtiću "Nauka za život".

Foto: N. Skenderija

Predsednik je jutros poranio na glasanje, ali je više od pola časa čekao u redu za glasanje, prvo ispred samog ulaza u vrtić u Bloku 67, gde je njegovo biračko mesto, a potom i na samom biračkom mestu.

Ana Brnabić došla s porodicom

Ana Brnabić glasala je jutros oko 9.30 sati u Beogradu, na biračkom mestu broj 34, u Školi za dizajn.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Ona je na glasanje došla sa porodicom.

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević glasao je jutros u Novom Sadu, na biračkom mestu broj 188, u MZ "Narodni heroji".

Šapić glasao u OŠ "Borislav Pekić"

Aleksandar Šapić glasao je jutros u OŠ "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Foto: Tanjug

On je na glasanje došao sam.

Goran Vesić prvi glasao

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture glasao je jutros u 07.21 sati na biračkom mestu broj 5 koje se nalazi u zgradi Treće beogradske gimnazije u Njegoševoj ulici br. 15 u Beogradu.

Zanimljivo je da je Vesić bio prvi birač na biračkom mestu.

Foto: Novosti

On je uz prisustvo predstavnika posmatračke misije EU potpisao kontrolni listić zajedno sa svim članovima biračkog odbora.

Ministar finansija Siniša Mali glasao je jutros u Beogradskoj poslovnoj školi i iskoristio glasačko pravo.

Foto: Tanjug

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Irena Vujović glasala je danas u 8 časova i 50 minuta na izbornom mestu u opštini Savski Venac.

Vujović je kandidat na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković glasao je jutros u Beogradu u 8 časova.

Član Predsedništva SNS i direktor Kancelarije za KiM glasao je na biračkom mestu u Školi za dizajn, u Krupanjskoj 3 na Savskom vencu.

Dubravka Đedović Handanović došla je na glasanje u pratnji supruga Damira.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)