SKANDAL NA N1: Traže doživotnu zabranu ulaska u Srbiju Srbima iz Republike Srpske (VIDEO)

Novosti online

22. 02. 2024. u 12:36

NAKON serije laži o Srbima iz Republike Srpske na proteklim izborima u Srbiji, na N1 sada su se mogle čuti i pretnje.

СКАНДАЛ НА Н1: Траже доживотну забрану уласка у Србију Србима из Републике Српске (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nije im dovoljno što su dva meseca vodili kampanju protiv Srba iz Republike Srpske, vređali ih, dodatno narušavali ionako narušen položaj Republike Srpske, lagali da ih je 40.000 došlo u Beograd na glasanje kako, valjda, ne bi Đilas pobedio, da bi na kraju ispalo da ih je došlo oko 6.000 da ZAKONITO ostvare svoje biračko pravo na teritoriji cele Srbije... a sada im i prete!

Dušan Teodorović - opozicioni aktivista i redovan gost N1: "Svi oni građani iz Bosne što su dovoženi na izbore, njima mora da bude zabranjen ulazak u Srbiju doživotno! To bih ja uradio da sam ja neko!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (51)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!