"TO ZASLUŽUJE REAGOVANJE SVAKOG ČOVEKA I INSTITUCIJE": Jorgovanka Tabaković na Biznis forumu o zabrani dinara na KiM (VIDEO)

Novosti online

04. 03. 2024. u 10:31

JORGOVANKA Tabaković, guvernerka Narodne banke Srbije, učesnik je Biznis foruma na Kopaoniku, gde je, između ostalog, govorila i o sramnoj odluci Aljbina Kurtija da ukine dinar na KiM i tako po ko zna koji put jasno svima da do znanja da je njegov jedini i glavni cilj proterivanje Srba sa Kosmeta.

ТО ЗАСЛУЖУЈЕ РЕАГОВАЊЕ СВАКОГ ЧОВЕКА И ИНСТИТУЦИЈЕ: Јоргованка Табаковић на Бизнис форуму о забрани динара на КиМ (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Kako je Tabakovićeva istakla, ovaj problem zaslužuje da na njega reaguje svaki čovek i institucija, da bi se uopšte moglo govoriti o budućnosti.

- Lako je ostati nedodirljiv, pozivati se na teorije, ne uključivati se u program, držati se po strani, deliti savete, ustati i držati razne propovedi... Lako je mahati svojim moralnim ubeđenjima. Još je lakše pozivati se na nemoć - kazala je Tabakovićeva.

Dodala je i to da je lakše samo govoriti, ali da je reč početak svake aktivnosti.

Detaljnije obraćanje možete pogledati u videu koji sledi:

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!