"SVAKA VAŠA KUĆA, SVAKO DETE, SVAKA STARICA..." Moćne reči Vučića u Pambukovici - "100 puta ste mi važniji od svakog od njih!"

Novosti onlajn

10. 03. 2024. u 11:21

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u poseti selu Pambukovica kod Uba, gde razgovara sa meštanima.

СВАКА ВАША КУЋА, СВАКО ДЕТЕ, СВАКА СТАРИЦА... Моћне речи Вучића у Памбуковици - 100 пута сте ми важнији од сваког од њих!

Foto: Novosti

- Nisam slučajno izabrao Pambukovicu. Veliki su pritisci na našu zemlju, svi živi su počeli da se mešaju šta Srbija treba da radi. Iz raznih zemalja su počeli da nam uređuju zemlju - rekao je Vučić.

- Zato sam rekao da mi nisu važni ni Rot ni Šider ni svi oni, već da su mi važni ljudi u Pambukovici. 

- Svaka vaša kuća, svako vaše dete, svaka starica, svaki starac, svaki čovek u Pambukovici mi je 100 puta važniji od svakog od njih i tako ću se ponašati uvek u budućnosti. I kada budem štitio interese Srbije, uvek imajte u vidu da ću u glavi da imam i Pambukovicu i svako srpsko selo i svakog našeg domaćina, a da ću najmanje da brinem o interesima onih koji bi da unište našu zemlju - rekao je Vučić pred velikim brojem meštana koji su se okupili da dočekaju predsednika. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)