BOŽIĆ ODGOVORILA TEPIĆEVOJ I ALEKSIĆU: Oboje pametuju oko izbora u Beogradu gde nemaju pravo glasa

Novosti online

18. 03. 2024. u 18:21

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić podsetila je u saopštenju Mariniku Tepić i Miroslava Aleksića da su izgubili parlamentarne izbore sa značajnom razlikom, a da će se o izborima u Beogradu pitati isključivo stanovnici Beograda.

БОЖИЋ ОДГОВОРИЛА ТЕПИЋЕВОЈ И АЛЕКСИЋУ: Обоје паметују око избора у Београду где немају право гласа

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/

Njeno saopštenje prenosimo u celostI:

"Moram da podsetim dežurne pajace iz opozicije Mariniku Tepić i Miroslava Aleksića da su izgubili parlamentarne izbore sa značajnom razlikom, a da će se o izborima u Beogradu pitati isključivo stanovnici Beograda.

Oboje pametuju oko izbora u Beogradu gde nemaju pravo glasa, a činjenica je da to ne rade zato što kandiduju svoju politiku za izbore, već rade koliko ih ko od mentora iz inostranstva navije ili koliko ko novčića ubaci. To se zove agenda, a oni su očigledno najbolji promoteri iste jer predstavljaju talog društva, spreman na sve zarad vlasti.

Upadljiva je sličnost ovo dvoje pajaca koji se pojavljuju svako malo s nekom izmišljenom aferom, ne bi li naštetili ugledu svoje zemlje.

Oboje su prokazani u korupcionaškim aferama, Miki u slučaju nameštanja tendera i pljačkom Trstenika s tastom, a Marinika u aferi sa izvlačenjem novca iz pokrajinskog sekretarijata za "Banatske šore" i bliskim vezama sa narkodilerima.

Gotovo da je prepoznatljiv ključ po kojima biraju ko će biti na listi i ko će ih predvoditi.

Očigledno da se radi o tome da ih predstavljaju oni najuspešniji, ali u pljačkama, podmetačini, korupciji, nameštanju tendera, fabrikovanju lažnih afera.

Samo neka ne zaborave da se u Beogradu pitaju Beograđani, u Srbiji građani Srbije, i da im nikakvi međunarodni faktori neće pomoći u tome da prikriju glupost, javašluk i kriminogene navike koje su stekli dok su pljačkali državne pare i bogatili se preko grbače naroda.

Aleksandar Vučić im smeta baš u tom cilju da opet zajašu budžet i opustoše sve što je dosadašnja hrabra i odgovorna politika sposobnih ljudi na čelu s predsednikom Vučićem stvorila u Srbiji."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave