BRNABIĆ O ĐILASU: Krao je 172.000 evra dnevno, a danas je uvek i neizostavno uz one koji su protiv Srbije

Novosti online

23. 03. 2024. u 20:58

PREDSEDNIK Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić reagovala je na sumnje lidera SSP Dragana Đilasa da Srbija blefira da će napustiti Savet Evrope ukoliko lažna država Kosovo bude primljena u tu organizaciju.

БРНАБИЋ О ЂИЛАСУ: Крао је 172.000 евра дневно, а данас је увек и неизоставно уз оне који су против Србије

Foto: Printscreen

- Evo ga, javlja se Dragan Đilas, čovek koji je iskoristio političku funkciju da prisvoji, tj. ukrade od građana Srbije, 172.000 evra dnevno - i tako svaki dan, svake nedelje, svakog meseca, 10 godina! 

Zamislite sutra (nedelja) ujutru ustanete, i do kraja dana, bogatiji ste za 172.000 evra! I tako svaki dan, 10 godina. E, tako je Đilas. Bez Šolaka. Šolak je, zahvaljujući Đilasu, prihodovao i više. Na kraju, kad su obojica završili političku karijeru, Šolak je, usput, kao hobi, kupio klub u engleskoj Premijer ligi. 

E, tako je, poštovani građani Srbije, dragi narode, došlo do toga da pola miliona ljudi izgubi posao, da se zatvore fabrike, da nezaposlenost pređe 26%, nezaposlenost mladih 51%, da prosečna mesečna plata bude 330 evra, dok su oni uzimali stotine hiljada evra dnevno

Nakon svega toga, i danas je uvek i neizostavno uz one koji su protiv Srbije. 

Muva. Smeta i onim strancima koje moli da ga ustoliče na vlast u Srbiji, jer narod neće. Tolika je muva. Gospodine, ni Viola fon Kramon ne želi da ima bilo šta sa Vama - napisala je Ana Brnabić na Iksu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!