VUČEVIĆ: Sramotna reakcija Đilasove stranke na 25 godina od bombardovanja NATO-a

Novosti online

24. 03. 2024. u 21:22

MILOŠ Vučević predsednik Srpske napredne stranke reagovao je na sramnu reakciju Đilasove stranke.

ВУЧЕВИЋ: Срамотна реакција Ђиласове странке на 25 година од бомбардовања НАТО-а

Foto Z. Jovanović

"Svi se sa tugom i ogorčenjem sećamo kako je pre 25 godina NATO započeo agresiju na našu zemlju. Sećamo se naših žrtava i molimo se za njih. Svi normalni ljudi znaju da je Srbija bila žrtva agresije.

Reakcija opozicije okupljene oko Đilasa na ovaj događaj koji je obeležio naše živote je sramotna. Oni vide krivicu samo do Srbije i ne vide je u NATO agresiji. Sramotno, nisu mogli propustiti ni ovaj dan da ga oskrnave, dan kad se sećamo sa poštovanjem naših hrabrih boraca i nevinih žrtava, kao i štete koja nam je nanesena.

Nismo isti", napisao je Vučević u saopštenju.

Podsetimo, Stranka slobode i pravde na čelu sa Draganom Đilasom zvanično je opravdala NATO agresiju na našu zemlju rečima da je država žrtvovala narod i da mi, Srbi i Srbija, treba da izvučemo pouke iz toga.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!