TERZIĆ O ALEKSIĆU: Secikesu iz Trstenika raduje svaki napad na srpski narod i državu

Novosti online

27. 03. 2024. u 23:11

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić reagovao je na nove optužbe Miroslava Aleksića iz Đilasove stranke na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ТЕРЗИЋ О АЛЕКСИЋУ: Сецикесу из Трстеника радује сваки напад на српски народ и државу

Foto: Printskrin/sns_srbija

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

,,Secikesa iz Trstenika jedan od najvećih ljubitelja Viole fon Kramon i ostalih lobista nezavisnog "Kosova", danas je uz tiradu bezočnih laži, za sve što su on i drugosrbijanski predstavnici bivšeg režima predali na tacni kosovskim Albancima, optužio Aleksandra Vučića za kojeg teroristi iz Prištine na čelu sa Aljbinom Kurtijem jasno tvrde da je najveći neprijatelj nezavisnost lažne države. Raduje Aleksića svaki napad na srpski narod i srpsku državu, ali i sve akcije Aljbina Kurtija i separatista iz Prištine, jer je to za Aleksića idealna prilika da se dodvori strancima i da pljune po sopstvenoj državi.

Dok su nam gorele crkve, manastiri i svetinje i kada su nam ubijali narod 2004. godine ćutali su i Aleksić i njegov šef Dragan Đilas, isto kao što sada ćute pred Violom u Evropskom parlamentu, dok im ona drži predavanje i pojašnjava kako pitanje KiM nije unutrašnje pitanje Srbije i kako "Kosovo" zaslužuje članstvo u Savetu Evrope. Pritom u sve organizacije koje je naveo i u koje je protivpravno primljena lažna država zasluga je bivšeg režima i njihovih kadrova koji su im taj put trasirali, jer ih je za KiM uvek bilo baš briga.

Pogubna politika bivšeg režima dovela je do jezivih sporazuma Borka Stefanovića pomoću kojih su lopuže iz bivšeg režima poput Miroslava Aleksića pokušale da utabaju stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti u čemu ih je sprečio srpski narod tako što ih je 2012. godine oterao na smetlište političke scene gde im je i mesto. Upravo su lopovski kadrovi G17 + poput Aleksića podupirali odluke koje su podrazumevale da se Srbija odriče svog suvereniteta na KiM i da poništava samu sebe.

Trgovali su srpskim nacionalnim interesima tako što su izmeštali pregovore o KiM iz UN i prebacili ih na teren EU, a sa posledicama te pogubne i sumanute politike se upravo sada suočavamo. Na istom je zadatku Aleksić sa albanskim lobistima i to ne od juče, već od trenutka kada je njegov šef Mlađan Dinkić govorio da je borba za KiM "kolektivno ludilo i budalaština."

E upravo iz takvog političkog šinjela dolazi i prvorazredni rasipnik Miroslav Aleksić poznat isključivo po tome što je od opštine Trstenik napravio porodični biznis uz pomoć kog je oštetio budžet iste, a narodne pare u to vreme, preko svojih fantomskih NVO trpao u svoje džepove, kako bi od sebe napravio najbogatijeg predsednika opštine u Srbiji. 

Za razliku od Aleksića koji je do skoro iz stranke Vuka Jeremića hvalio tog istog Aljbina Kurtija, Aleksandar Vučić se svim sredstvima bori protiv separatista i svim srcem je uz naš narod na KiM i u Republici Srpskoj, zbog čega ima apsolutnu i neprikosnovenu podršku srpskog naroda.

Svakako Aleksić će morati da se zadovolji podrškom koju mu pružaju Šider, Šenah, Viola i Menendez, a na podršku našeg naroda može slobodno odmah da zaboravi."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!