VUČEVIĆ PODNEO OSTAVKU NA MESTO POSLANIKA: Administrativni odbor na sednici usvojio ostavke pet parlamentaraca Skupštine Srbije

S.S.R.

01. 04. 2024. u 16:34

Na sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas su razmotrene ostavke koje su na funkciju narodnog poslanika podneli Nikola Selaković, Miloš Vučević, Predrag Bandić iz SNS, Marija Vojinović i Slavica Škrbić iz koalicije NADA.

ВУЧЕВИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ НА МЕСТО ПОСЛАНИКА: Административни одбор на седници усвојио оставке пет парламентараца Скупштине Србије

Foto: SNS

Odbor je predložio Narodnoj skupštini da konstatuje prestanak mandata imenovanim narodnim poslanicima. Predsednik Aleksandar Vučić je za vikend saopštio da je Miloš Vučević mandatar i on će posle izbora Vlade u Skupštini Srbije postati premijer. 

Predsednik Odbora Milenko Jovanov rekao je da će on biti predsednik do sledeće sednice, a onda će radno telo dobiti novog predsednika. 

U nastavku sednice, članovi Odbora razmotrili su zahtev narodnog poslanika Hadži Milorada Stošića i doneli rešenje kojim se utvrđuje pravo na isplatu mesečne naknade na ime zakupa stana u Beogradu i rešenje kojim se utvrđuje pravo na naknadu za odvojeni život od porodice, kao i zahtev poslanika Slobodana Ilića i doneli rešenje kojim se utvrđuje pravo na isplatu mesečne naknade na ime zakupa stana u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)