PONOŠEVA SAVETNICA SE PRAVI PAMETNA, A BLAGE VEZE NEMA: Sapliću se o laži koje su trebale da potvrde njihovu tezu (VIDEO)

Novosti online

10. 04. 2024. u 10:40

SOFIJA Mandića, članica u RIK-u ispred Đilasove koalicije i nekadašnja savetnica Zdravka Ponoša, saplela se o laž koja je trebala da potvrdi tezu opozicije.

ПОНОШЕВА САВЕТНИЦА СЕ ПРАВИ ПАМЕТНА, А БЛАГЕ ВЕЗЕ НЕМА: Саплићу се о лажи које су требале да потврде њихову тезу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks

Dođu tako gosti na N1, naprave ozbiljne face, potpišu ih kao da su svetski umovi iz nekih organizacija, instituta, oni nešto kao smatraju a onda, trt Milojka - sapletu se o laž koja je trebala da potvrdi njihovu tezu kako je ovo diktatura i zemlja bezakonja!

Sofija Mandića - članica u RIK-u ispred Đilasove koalicije i nekadašnja savetnica Zdravka Ponoša, izjavila je:

- Pregovori Ane Brnabić i opozicije su propali jer je ona nastupala sa pozicije sile, dakle ona je istovremeno i predsednica Vlade i predsednica Skupštine, ona nije napustila jednu od te dve funkcije! Dakle, ona na tim pregovorima predstavlja dve grane vlasti!" 

Samo mesec dana ranije, 9. 3. 2024 - Ana Brnabić: "Juče sam se pozdravila sa ministrima u Vladi i prepustila vođenje Vlade Ivici Dačiću koji će je voditi do izbora nove Vlade."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu