NAPAD NA AKTIVISTE SNS, UDARANJE, PRETNJE: Pogledajte skandalozno ponašanje Srbije protiv nasilja (VIDEO)

Novosti online

11. 04. 2024. u 10:00

OPOZICIJA se krije pod sloganom "Srbija protiv nasilja", ali ne uspeva da prevari građane Srbije, jer retrospektiva delovanja opozicije i njenih pristalica okupljene oko navodne borbe protiv nasilja poslednjih meseci pokazala je upravo sasvim suprotno, a to je raspirivanje agresije i mržnje, širenje dezinformacija i vređanje.

НАПАД НА АКТИВИСТЕ СНС, УДАРАЊЕ, ПРЕТЊЕ: Погледајте скандалозно понашање Србије против насиља (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nedavno su zabeleženi i fizički napadi na četiri aktivistkinje SNS-a koje su obavljale legitimne stranačke aktivnosti, a to je čist dokaz da je nasilje jedina politika i metod koji opozicija poznaje i to ironično okupljena pod nazivom liste 'Srbija protiv nasilja'! 

Neprimereno delovanje srpske opozicije je viđeno i u Narodnoj Skupštini, a pored vređanja, lupanja, psovanja i skandaloznih izjava na račun u tom trenutku predsedavajućeg profesora Stojana Radenovića, predstavnici opozicije ostaće zapamćeni kao poslanici koji su krali toalet papir iz skupštinskog toaleta i bacali ga tokom zasedanja Skupštine.

Sada se čitava ta agresija opet preselila na ulicu, te pristalice i aktivisti "Srbije protiv nasilja" upadaju u info štandove SNS-a i napadaju, vređaju i udaraju aktiviste SNS-a koji mirno stoje na ulici i obavljaju svoje aktivnosti.  

Upravo jedan takav sraman primer je na video-snimku ispod. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave