OPŠTA BEŽANIJA OD OPOZICIJE: Novi udarac za Đilasa, SSP u Nišu ostao bez sekretara

Novosti online

11. 04. 2024. u 09:34

TAJKUNSKI mediji licemerno forsiraju narativ o nikad većem jedinstvu, a od Đilasa beže glavom bez obzira.

ОПШТА БЕЖАНИЈА ОД ОПОЗИЦИЈЕ: Нови ударац за Ђиласа, ССП у Нишу остао без секретара

Foto: Printscreen

Opozicija oko koalicije Srbija protiv nasilja proživljava nikada teže dane. Autokratija Dragana Đilasa, koja vlada godinama u redovima opozicije, dolazi na naplatu, te ga napušta jedan po jedan član. Prvo je pre neki dan otišla internacionalni sekretar stranke Ana Stevanović, da bi juče ujutru Pavle Grbović izleteo iz poslaničkog kluba SSP-a kao da ga nikada nije ni bilo. 

Taman kada su đilasovci pomislili da je to bilo sve od rasparčavanja što se jučerašnjeg dana tiče, uveče je stigao hladan tuš sa juga Srbije, iz Niša. Naime, visokopozicionirani član Stranke slobode i pravde iz Niša, sekretar izbornog štaba za grad Niš Dušan Anđelković na društvenim mrežama je obavestio javnost da napušta Dragana Đilasa!

Foto: Printskrin/Tviter

On je tada otkrio javnosti da njegove stranačke kolege narodni poslanici Đilas, Marinika i kompanija nisu hteli da prihvate predlog da se odreknu svojih zarada u korist žrtava majskih tragedija. Taj predlog nisu hteli da prihvate ni ostali poslanici koji su dobili mandate sa liste Srbija protiv nasilja. Naveo je da još mnogi njegovi predlozi nisu prihvaćeni, te da nije imao drugog izbora nego da napusti stranku.

Izgleda da najavljeni bojkot izbora nikakve veze sa izbornim uslovima nema, već sada postaje jasno da te izbore ne bi imao ko iz redova opozicije da sprovede, pošto svakoga dana Dragan Đilas ostaje bez nekog člana. Neko ode svojom voljom poput Dušana Anđelkovića i Ane Stevanović, a neko izleti iz poslaničke grupe poput Pavla Grbovića.

Ko poslednji napusti Đilasa, nek ugasi svetlo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave