VUČIĆ O NOVIM NAPADIMA NA SRBIJU: Svugde izašli istovetni tekstovi o rafalima - To vam je ta ista organizacija, slični vlasnici

Novosti online

15. 04. 2024. u 08:29

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić komentarisao je sramne tekstove koji su se pojavili u medijima u regionu, kao i napade na njega i našu zemlju.

ВУЧИЋ О НОВИМ НАПАДИМА НА СРБИЈУ: Свугде изашли истоветни текстови о рафалима - То вам је та иста организација, слични власници

Foto: Tanjug/AP

- Ako mislite da nije sve u vezi sa tzv. Kosovom, pogledajte samo sve novine danas u regionu. Jeste li primetili nešto čudno? Suština je u tome da su svugde izašli istovetni tekstovi o rafalima. To vam je ta ista organizacija, slični vlasnici, ali dominantan uticaj spolja. Reč je o tome kako "Srbija krši pravila nabavkom rafala"... Treba reći da nijedan takav tekst nije izašao kada je Hrvatska nabavila nekoliko komada polovnih rafala. Niko nije rekao da je to kršenje stabilnosti i nešto loše, ali onda kada Srbija kao jedina neutralna zemlja želi da pokaže da je tvrd orah i da nikoga nismo napali, ali baš ih briga. Što manje istine, to više ovakvih floskula i napada - rekao je Vučić, gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a.

Predsednik je pomenuo kako nije dobio pojašnjenje zašto se sve žuri i na primer ne čeka 30. godišnjica, te da su im jedini aduti kako je Šešeljev potrčko i da je nosao snajper.

- Prvo lažete, i briga vas što lažete. Laž je postala sastavni deo vas i svega što predstavljate. Ali niste u stanju da mi odgovorite - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?