SPECIJALNO tužilaštvo za ratne zločine na KiM u Hagu, izdalo je u četvrtak nalog da Udruženje veterana tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, ukoliko dobije poverljive informacije o svedocima, ne sme objaviti materijale.

ZAR NEKOG CUDI STO IZ HAGA CURE INFORMACIJE

02.10.2020. 09:09

TAMO JE NJIHOV TEODOR MERON, koji u haskom kazamatu vedri i oblaci, davno je on kupljen od ustasko-siptarskih zlocinaca, isto kao i onaj kongresmen Engel, koji nosi pogresno ime, vise je djavo nego sto je Engel.

Pera

02.10.2020. 09:31

Hag je jevrejska tvorevina nastavak holokausta nad srbima jer jevrein broz tito u jajcu je isekao etnicki prostor srba na republike davao im elemente drzavnosti a grb jugoslavije je jevrejska sifra 6baklji vatra simbolise raspad i rat a tito2 jevrein iz madjarske soros je nastavio taj plan komandujuci istovremeno sa milosevicem tudjmanom izetbegovicem slovencima albancima i makedoncima uz pomoc globalne tajne jevrejske vojske masona nastavio je napad na srbe hagom. Curenje informacija je konstrukcija jevreja neutralisanja suda uz ciju pomoc napada svedoke stiti titov jevrejski plan holokausta nad srbima a haskim sudom komanduje jevrein teodor meron uz pomoc britanskih agenata koi opsluzuju sud.

Jevrej

02.10.2020. 10:12

@Pera - Tito je bio srpski jevrej. To je javna tajna. Dao svu moć Srpskoj (čitaj Jugoslovenskoj)vojski i miliciji. Tako je i danas u Beogradu.

borko

02.10.2020. 10:33

Kakva krtica, kakvi bakrači. Ko je još toliko naivan , da u to poveruje. To radi direktno sud. Od osuda nema ništa. Možda će po neko, tek radi reda biti žrtvovan, pri čemu će dobiti debelu apanažu i u novcu i u javnosti od strane albanaca. Srbi su tretirani kao životinje. bez ikakvih prava. Ovde bivši tužioci, sad mogu da budu branioci. Pa ko je tu lud. Oni sigurno, samo što nameću da i mi pomislimo i prihvatimo njihovo ludilo.