ZAKOMPLIKOVALO SE: Ne želi samo Zvezda Dragovića, interesuje se i bundesligaš!

Novosti online

18. 11. 2020. u 16:15

NIJE tajna da je Aleksandar Dragović na meti Crvene zvezde, ali ubrzo se ispostavilo da nisu jedini koji su zainteresovani za njega!

ЗАКОМПЛИКОВАЛО СЕ: Не жели само Звезда Драговића, интересује се и бундеслигаш!

Foto: N.Paraušić

Dugogodišnji hroničar reprezentacije Austrije Peter Linden  javlja da je za usluge Dragovića zainteresovan i klub iz Bundeslige. 

Kako navodi Frankfurt je u potrazi za štoperom s obzirom da će se Dejvid Abraham u decembru vratiti u Argentinu, te će pozicija u srcu odbrane ostati upražnjena. 

Jedan od igrača koji je u idealnim godinama jeste i Dragović, njegov ugovor ističe na leto, a kao adut Ajntrahta ističe se Adolf Hiter. 

Upravo će sportski direktor Fredi Bobić pokušati da iskoristi "austrijsku vezu" kako bi Dragovića privukao u Frankfurt, a garantovao bi mu i minute na velikoj sceni kako bi štoper ostao vidljiv za selektora i tako zaigrao na Evropskom prvenstvu.

Sigurno je da Crvena zvezda ne može da parira uslovima koje može da mu ponudi bundesligaš. 

Dragović ima srpsko poreklo, počeo je u Austriji iz Beča, a igrao još za Bazel, Dinamo Kijev, Leverkuzen i Lester siti, dok je reprezentativac Austrije od 2009. godine i do sada je odigrao 84 meča. Postigao je jedan gol u dresu državnog tima.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)