DOKUMENTI IZ HAGA OTKRIVAJU - TAČI PRIZNAO: Gledao sam kako “OVK” muči Srbe!

S. Rovčanin Tomković

24. 11. 2020. u 22:49

Nekadašnji komandant terorističke tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašim Tači saslušavan je tri puta pre nego što je uhapšen i odveden u pritvorsku jedinicu Specijalnog suda u Hagu - u julu i decembru prošle godine i u januaru ove godine.

ДОКУМЕНТИ ИЗ ХАГА ОТКРИВАЈУ - ТАЧИ ПРИЗНАО: Гледао сам како “ОВК” мучи Србе!

Hašim Tači

Ovo su pokazali dokumenti Specijalizovanog tužilaštva sa kojih je skinuta oznaka tajnosti, a koji dokazuju da je bivši predsednik lažne države lagao, jer je javnosti samo bilo poznato da je na pitanja odgovarao u januaru.

Otkriveno je, ali samo delimično, šta je Tači govorio prilikom susreta sa tužiocima u januaru, koji je organizovan na zahtev njegovih advokata:

U januaru je rekao da je bio prisutan tokom tortura, a naknadno je “okrenuo ploču”, pa opovrgao ono što je prvobitno izjavio.

* Opširnije u štampanom izdanju “Novosti” od srede

Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)