PRED Višim sudom u Beogradu danas je održano pripremno ročište po tužbi koju je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić podneo protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali je početak suđenja na predlog tužene strane odložen na neodređeno, do odluke sudije da li će usvojiti predlog Vučićevog advokata da se postupak zaustavi do krivičnog procesa u SAD u kojem je Jeremić pozvan da svedoči.

Rade

19.01.2021. 20:51

Vuku Jeremiću je samo bitno da ostvari svoje velike ambicije pa kada nije mogao da postane predsednik sveta sada mu je bitno da se ponovo dokopa vlasti u Srbiji.

Uroš

19.01.2021. 21:40

Uvek je Vuk Jeremić bio preterano ambiciozan političar koji je težio tome da ima što veću moć i nije birao sredstva za ostvarivanje tih svojih ciljeva.

Sava

19.01.2021. 22:25

Jeremic ne moze da pobije cinjenicu da je bio deo svetske korupcijske mreze , to su na vise nacina potvdili americki novinari a vec su pala dvojica iz te mreze i zavrsila u zatvoru.

kole

20.01.2021. 01:24

Dok se Vučić bori da zaštiti narod od korone, nabavlja vakcine, respiratore, gradi bolnice, Jeremić bi da ga zamlaćuje po sudovima jer mu je rekao da je lopov. To je ono kad mislite samo o sebi i političkim poenima

Dejan

20.01.2021. 07:18

Vuk Jeremić bio je preterano ambiciozan političar, koji je težio tome da ima što veću popularnost i moć i nije birao sredstva za ostvarivanje tih svojih ciljeva. Ali svemu dođe kraj, ovo je samo njegov pokušaj da bude prisutan u medijima kako bi dobio neki politički poen.