ZASTRAŠIVANjE Srbije realizacijom projekta "velike Albanije" ne samo od političara sa KiM, već i od nekih stranih zemalja, biće prelazak na novi nivo pritisaka na Beograd kako bi priznao lažnu državu, ali malo je verovatno da bi Zapad dozvolio da dođe do takve promene granica u ovom regionu i da se tzv. Kosovo i Albanija zaista ujedine.

Komentari (4)

Mišo Peć

26.01.2021. 11:42

Medjunarodna krizna grupa je iznela tri mogućnosti za iznalaženje rešenja izmedju Beograda i Ptrištine i gle čuda u sve tri varijante je nezavisno Kosovo.Konačno kako medjunarodna krizna grupa tako i cela medjunarodna zajednica treba da izadju i sa četvrom varijantom u kojoj će konstatovati da se mora poštovati rezolucija 1244 UN i gde su Kosovo i Metohija južna Srpska pokrajina i da konačno shvate da će to tako i ostati za sva vremena.

Miki Zg

26.01.2021. 17:38

Poruka tima ucjenjivačima :Samo vi Zapadni tzv. moćnici radite svoj kriminalni posao što radite ovih 22 god..Država Srbija ,Srbi imaju odgovor i za tri sata će biti na svojim prirodnim granicama ,licemjerna tzv. gospodo .Niste ništa uradili po pitanju povratka 200 000 ljudi na svoja ognjišta i po pitanju povratka imovine istih nevoljnika ,a parkirali ste u Srbiji 8500-10000 migranata ( izjava Cucića prije 5 dana ) !

Topalovic Joca

26.01.2021. 20:47

A shto mi ne rastrubimo glasno da istog casa kada bilo ko objavi da priprema referendum od ujedinjenju Kosova i Albanije, da cemo objaviti referendum o ujedinjenju sa Srpskom? Valjda nismo toliko bespomocni