MINISTARKA spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija Meljiza Haradinaj Stubla tvrdi da Rusija, sudeći po poslednjim izjavama portparolke ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove, ponovo pokušava da spreči postizanje sporazuma između Beograda i Prištine, želeći da ''nastavi i pojača maligni ruski uticaj u regionu''.

BOGDAN

28.02.2021. 06:57

SIPTARKA malijeza haradinaj NEMA POTREBE DA DIZE PRASINU JER NECE BITI NIKAKAV DOGOVOR IZMEDU DVA SRPSKA GRADA IZMEDU SRPSKE PRISTINE I SRPSKI BEOGRAD.NECE BITI NITI UBRZAN NITI USPORAN NECE BITI NIKAKAV DOGOVOR NITI U SRBIJU POSTOJI OSOBA KOJA CE SIPTARSKIM HORDIMA IZ CENTRALNE AZIJE DA POKLANA KOLEVKU SVOJU I ZEMLJU SRPSKIH JUNAKA KOJI POCIVAJU NA SRPSKO KOSOVO I METOHIJE.

zloca

28.02.2021. 08:03

Kosovo I Metohija su deo Srbije i nikad niko enma pravo da ih odvoji po cenu rata , i ako treba ratovati da za KiM treba pre no za beograd

eks

28.02.2021. 10:23

I ona se uključila u kampanju fašisoidnih vladara zapada. Njihov uticaj je blagorodan, a ruski je maligni . Te izraze su smislili u Vašingtonu i Londonu .

Ateista

28.02.2021. 22:10

Davno smo mi izgubili Kosovo samo to ne vide samo da ih pitam kako misle da ga vrate u okrilje Srbije dijalogom sa Šiptarima nemoj da me zasmejavate zar mislite da će oni tek tako da se odreknu svih privilegija koje su dobili od zapada tek tako da napuste funkcije i udobne fotelje i sve oblike državnosti zauzvrat nemilosrdno odvlače Amerikanci rudna bogatstva preko Albanskih luka svi o tome ćute a oni bez oružja ništa neće dati jer se oni s njim rađaju setite se šta su radili od 70 pa na ovamo sve što je Jugoslavija uložila u Kosovo oni su to uništavali i sabotirali od Trepče Elektrane transporta rude u svim firmama su rađene sabotaže a sad sve to prisvajaju kao njihovo a ovi naši ćute zašto ne pokrenu pitanje svojine kome čine uslugu ili ne smeju upitajte se dušebrižnici