EVO GDE SU NAJVEĆE GUŽVE U BEOGRADU Kolona od 12 kilometara na autoputu, zagušenje i na ovim mestima (FOTO)

Novosti onlajn

16. 06. 2023. u 17:15

TRENUTNO je velika gužva na auto-putu E-75, zatim u Bulevaru Mihajla Pupina i dalje preko Brankovog mosta u pravcu ka centru grada, na Pančevačkom mostu u pravcu ka centru grada i u Takovskoj ulici.

ЕВО ГДЕ СУ НАЈВЕЋЕ ГУЖВЕ У БЕОГРАДУ Колона од 12 километара на аутопуту, загушење и на овим местима (ФОТО)

Foto: Printskrin/Naxi kamere

Što se tiče auto-puta, u pravcu od Novog Beograda ka centru grada, gužve počinju od Bloka 37, pa preko mosta Gazela, i dalje do Dušanovca.

U suprotnom pravcu, dakle iz centra grada ka Novom Beogradu, gužve počinju do ulaska na most Gazela, pa sve do nivoa aerodroma "Nikola Tesla", što je oko 12 kilometara.

Na mostu Gazela, tako, gužve su u oba pravca, kao i na dobrom delu auto-puta E-75.

Foto: Printskrin/Naxi kamere

Od ostalih mostova, gužve su i na Brankovom mostu, u pravcu ka centru grada, odnosno počinju još u Bulevaru Mihajla Pupina, malo pre TC "Ušće". Na Pančevačkom mostu takođe je zastoj u pravcu ka centru grada.

Most na Adi je prohodan, ali su gužve ispod, odnosno u pojedinim delovima Bulevara Vojvode Mišića. Gužve su i na Carevoj ćupriji.

Saobraćaj se sporije odvija u Bulevaru despota Stefana i Bulevaru kralja Aleksandra, kao i u Kneza Miloša.

BONUS VIDEO: KOLAPS U BEOGRADU - Ogromne gužve na ulicama prestonice

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata