BESPLATNE PREDSTAVE DO NEDELJE: Otvoreni pozorišni dani u Sportskom centru "Olimp"

B.B.

22. 08. 2023. u 15:55

TRADICIONALNA manifestacija "Letnji pozorišni dani na Olimpu" tradicinalno je otvorena u sportskom centru "Olimp".

БЕСПЛАТНЕ ПРЕДСТАВЕ ДО НЕДЕЉЕ: Отворени позоришни дани у Спортском центру Олимп

Foto: opština Zvezdara


 Pozdravljajući publiku zamenica predsednika gradske opštine Zvezdara Dragana Đurić je navela da se manifestcaija organizuje 15 gdoinu zaredom pozdravila publiku i rekla da joj pričinjava zadovoljstvo što i da je interesovanje publike veliko.
- Ovu manifestaciju opština Zvezdara tradicionalno organizuje u poslednjoj nedelji avgusta, pre početka nove školske godine, sa željom da malim Zvezdarcima ukažemo na značaj pozorišta - istakla je Đurić. - Nadam se da će i ove godine, kao i prethodnih, predstave u okviru "Letnjih pozorišnih dana na Olimpu" doneti lepo raspoloženje sa puno osmeha najmlađim posetiocima i da će uživati u programu.
 Posetioci su prve večeri imali priliku da vide predstavu "Kralj majmun" u izvođenju "Ars Longa", a danas je na repertoraru "Došlo doba da se škola proba", u izvođenju Vršačke afirmacije umetnika "Ars".
Manifestacija traje do nedelje, 27. avgusta. Svih sedam predstava biće izvedeno u amfiteatru Sportskog centra "Olimp - Zvezdara", sa početkom u 18.30 časova. Ulaz je besplatan. U slučaju loših vremenskih prilika, predstave će biti izvedene u istom terminu u sali Mesne zajednice "Lipov lad".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)