SAOBRAĆAJNI KOLAPS U PRESTONICI: Nervozni vozači se jedva kreću u kolonama, evo gde je najgore (FOTO)

Novosti online

17. 01. 2024. u 17:54

VEČERAS se Beograd suočio sa ozbiljnim saobraćajnim kolapsom, pri čemu su glavne saobraćajnice u gradu postale neprohodne.

САОБРАЋАЈНИ КОЛАПС У ПРЕСТОНИЦИ: Нервозни возачи се једва крећу у колонама, ево где је најгоре (ФОТО)

Foto: Printskrin/Naksi kamere

Gustina saobraćaja dostigla je svoj vrhunac tokom večernjih časova, stvarajući zastoje na ključnim mestima poput auto-puteva, raskrsnica i glavnih gradskih ulica.

Vozači su se suočavali sa značajnim kašnjenjima i izuzetno ograničenom pokretljivošću.

Foto: Printskrin/Naksi kamere

Nepredviđeni radovi na putevima dodatno su doprineli izazovima u saobraćaju, stvarajući dodatne uskočke i usporavajući protok vozila. Ovo je rezultiralo frustracijom među vozačima, koji su se suočavali sa produženim putovanjima i poteškoćama u navigaciji kroz grad.

Pripadnici saobraćajne policije su bili angažovani kako bi olakšali kretanje vozila, ali su se i oni suočavali sa izazovima u održavanju reda na putu.

Foto: Printskrin/Naksi kamere

Ova situacija saobraćajnog kolapsa podseća nas na neophodnost kontinuirane planske infrastrukturne optimizacije, kao i potrebu za inovativnim rešenjima kako bi se smanjile gužve i poboljšala efikasnost saobraćaja u glavnom gradu. Vozači su pozvani na strpljenje i oprez, dok se relevantne institucije trude da ublaže posledice trenutnog saobraćajnog haosa.

(Republika)

BONUS VIDEO: SRBI NA BALKANU ŽIVE NAJMANjE 14 VEKOVA: Evo kako zvuči ta istorija

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)