VOZAČI, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Evo gde su najveće gužve u prestonici, ako možete izbegavajte ove delove grada (FOTO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

20. 02. 2024. u 09:11

POČEO je jutarnji špic u Beogradu, a najveće gužve ovoga jutra su na mostovima, i kod Autokomande.

ВОЗАЧИ, НАОРУЖАЈТЕ СЕ СТРПЉЕЊЕМ: Ево где су највеће гужве у престоници, ако можете избегавајте ове делове града (ФОТО)

Foto: Printskrin/Naksi kamere

Kolona vozila je trenutno na Brankovom mostu u oba smera, kao i na Gazeli, zatim na Pančevcu u pravcu grada, dok na plavom mostu nema većih gužvi.

Foto: Printskrin/Naksi kamere

Veća gužva je i kod Autokomande, kao i u tom delu auto-puta, u smeru ka Nišu, vozila gotovo da mile. Zastoji su i u Takovskoj, kao i kod svih prilaza centru grada.

Saobraćaj se sporije odvija i na Slaviji, dok je kružni tok kod Bogoslovije prohodan.

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, zadržavanja na granici za teretna vozila

Saobraćaj u Srbiji umerenog je intenziteta i odvija se po suvim i mestimično vlažnim kolovozima zbog povremene kiše, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog promenljivih vremenskih prilika mogući su odroni na putevima koji prolaze kroz klisure i useke.

Saobraćaj je van gradova i većih naseljenih mesta umerenog intenziteta i za sada se odvija bez većih zastoja i vanrednih obustava, osim na deonicama gde su radovi u toku.

Na naplatnim rampama i na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja, ali ih ima za teretna vozila.

Kamioni i šleperi na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje čekaju osam sati, na Bogojevu sedam sati, a na prelazima Horgoš i Šid po sat vremena, saopštio je AMSS.

(Kurir)

BONUS VIDEO: ODLUČNOST VUČIĆA DONEĆE REŠENjE ZA OPSTANAK SRBA NA KiM Danijela Vujičić za “Novosti”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu