"OKRUŽENI SMO SEBIČNJACIMA I PROSTACIMA..." Majka dečaka sa invaliditetom izazvala pravu buru objavom na društvenim mrežama

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

25. 03. 2024. u 16:04

DA li su osobe sa invaliditetom nevidljive i koliko građani nemaju svest i sluh za njihove probleme i potrebe pitanje je koje se postavilo ispod objave jedne Srpkinje koja je otkrila nedavnu neprijatnu situaciju koja joj se desila na parkingu.

ОКРУЖЕНИ СМО СЕБИЧЊАЦИМА И ПРОСТАЦИМА... Мајка дечака са инвалидитетом изазвала праву буру објавом на друштвеним мрежама

D.N.

Žena, inače majka dečaka sa invaliditetom podelila je na svom profilu "Čarapanka" na Iks društvenoj mreži da je njenoj porodici neko, iz čista mira, navodno izgrebao celu jednu stranu automobila - na rezervisanom parking mestu za osobe sa invaliditetom u Beogradu.

- Upravo smo otkrili da nam je neko, verovatno revoltiran time što stojimo na našem rezervisanom mestu za osobe sa invaliditetom, ili smo mu možda nekad pauka kojim slučajem pozvali dohvatio i izgrebao celu stranu kola ključevima i to poprilično.

To je sve što treba da znate o koegzistiranju sa smradovima - napisala je ona.

"Nismo svesni koliko problema pravimo"

Njena objava naterala je mnoge korisnike Iks mreže da iznesu svoje mišljenje kada je u pitanju svest ljudi o osobama sa invaliditetom - posebno kada je u pitanju saobraćaj.

"Strašan je položaj OSI... i posle ovi što staju na parking mesta kažu 'pa šta, invalida uopšte i nema tako mnogo. Užas!", "To je jedan od problema koji drugi ne vide dok ga nemaju u kući na žalost. Nismo svesni koliko problema možemo napraviti drugima svojom nepažnjom", "S*oka neopevana. Nema kraja kad smo okruženi sebičnjacima i prostacima", "Nemam reči", bili su samo neki od komentara ispod njene objave.

(Blic)

BONUS VIDEO: SRCE HOĆE DA MI STANE: U Višem tužilaštvu saslušan otac ubijenog MMA borca Stefana Savića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!