PUTARI U BARAJEVU RADE NA 13 LOKACIJA: U ovoj opštini trenutno se sređuje oko šest kilometara saobraćajnica

A. Z. K.

28. 03. 2024. u 16:59

U BARAJEVU se trenutno izvode radovi u 13 saobraćajnica, a putari sređuju skoro šest kilometara ulica u ovoj beogradskoj opštini.

ПУТАРИ У БАРАЈЕВУ РАДЕ НА 13 ЛОКАЦИЈА:  У овој општини тренутно се сређује око шест километара саобраћајница

GO Barajevo

Pojedine saobraćajnice biće rekonstruisane, neke asfaltirane, a biće izgrađeno pet novih.

Izdvajanjem novca za uređenje saobraćajnica Opština želi da poboljša životne uslove u ovom delu grada. Kako su saopštili u GO Barajevo, u sklopu ovih radova putari će izgraditi pet novih saobraćajnica. Ulica Milisava Čamdžije u Velikom Borku biće urađena u dužini od 720 metara, a u istom mestu biće urađena i Vladimira Čamdžića Vave.

GO Barajevo

 

Igralište na Glumčevom brdu

RADOVI na postavljanju dečjeg igrališta na Glumčevom brdu su takođe započeti, tako da će najmlađi stanovnici ovog naselja uskoro uživati u igri na modernom i bezbednom terenu.

- Iako smo trenutno na privremenom finansiranju, trudimo se da pažljivo planiramo raspoloživa sredstva i držimo se predviđene dinamike, kako bismo i u ovim uslovima ispunjavali data obećanja - rekao je predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović. Nakon završetka ovih radova planirano je postavljanje igrališta u Srednjem kraju.

- Planirana je i izgradnja 400 metara Beogradske ulice u Glumčevom brdu. U planu je izgradnja i nekategorisanog puta Marije Vasić u Guncatima u dužini od skoro 200 metara - saopštili su u ovoj opštini. - Biće izgrađeno i 200 metara Vojvođanske ulice u Meljaku. Što se tiče rekonstrukcija, u planu je sređivanje ulica Sime Markovića i Milosava Ivkovića u Barajevu, Izvorske ulice u Guncatima i Dragomira Milovanovića Mirka u Boždarevcu.

Novi asfalt biće postavljen u Tutinskoj i delu Ulice Miće Mijailovića u Vraniću, Ulici Vladislava Nikolića u Baćevcu i delu Đorđa Milosavljevića koji vodi ka crkvi u Meljaku.

Kako su saopštili u Opštini Barajevo, na ovaj način žele da poboljšaju kvalitet života u ovom delu grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!