KAKO se rešavaju razmirice u saobraćaju? Sigurno ne kao na snimku koji je prostrujao društvenim mrežama posle događaja u Zemunu.

Komentari (6)

Pera

08.10.2020. 09:35

Niko ne pise kako se ponasaju vozaci gradskog prevoza , sramota. Zauzimaju dve trake, vozace teraju iz traka u suprotan smer , prolaze na crveno redovno , bezobrazluku njihovom nigde kraja. Policija ih nararavno tolerise jer boze moj ko ce voziti tako da sve sto im se desava debelo su zasluzili.

Đole

08.10.2020. 09:52

Ušao mu u traku, pa je zbog toga izvadio pajser... Video sam nešto slično pre neki dan. Bahatost vozača autobusa. Čovek se na vreme prestrojio ispred autobusa, a ovaj mu je stao na 10 cm od branika i turirao motor ljujljajući se napred nazad dolazeći na svega nekoliko cm, kao da će da ga "pogura"... Niste u pravu. Ima vozača autobusa koji nevini stradaju ali ima i onih koji zaslužuju batine i to dobre jer se iživljavaju i leče svoje psihičke probleme, uzdajući se da su na "radnom mestu" ili u svoje gabarite i gabarite velikog vozila....

buki

08.10.2020. 10:11

Kaznena politika nam je takva da moramo sami da se branimo od nasilnika i lopova. Ako neko ko je u produženom trajanju silovao dete od 11 godina dobije 6 godina zatvora, šta da očekujemo nego da siledžijama izrastu krila. Bolje je pištolj u džep, pa da ja njega odležim koju godinu u zatvoru, koji su inače po pritisku EU postali spa centri, nego da on robija mene.

Grodek

08.10.2020. 10:55

"Zbog svakodnevnih gužvi u saobraćaju, napadi na vozače javnog prevoza sve su češći." Neće biti! Napadi na vozače javnog prevoza JESU sve češći, ali ne zbog gužvi, već najviše zbog njihove saobraćajne bahatosti i nekulture!

KIR SRBIN

08.10.2020. 10:59

Насиље није решење, и то је сваком нормалном човеку јасно, е сада како обијаснити нормалном човеку да ти исти који нам причају да насиље није решење су невиђене силеџије у саобраћају, без трунке саобраћајне културе и знања, бахати и безобразни.