SUDIJA planiranje i projektovanje sistema taksi prevoza u Beogradu predstavljena je danas na Saobraćajnom fakultetu predstavnicima taksi preduzetnika, taksi udruženja i taksi centara, uz prisustvo pomoćnika ministra saobraćaja Milana Petrovića i sekretara Sekretarijata za javni prevoz Jovice Vasiljevića.

Nauta

15.01.2021. 23:38

Taksistima odgovara da ih ima malo ( da drze monopol) sto znaci da su svi zaposleni i u vreme kada je manja potraznja a kada je veca potraznja ne zanima ih sto gradjani ne mogu da dodju do taksija. To gradanima ne odgovara. Takodje odgovara im da voze jeftina, prastara i neuredna vozila. To gradjanima takodje ne odgovara. Odgovara im da cene taksi prevoza u Beogradu budu mnogo vece nego u drugim gradovima. Ni to gradjanima ne odgovara. Iz svega navedenog jasno je gde je problem i kako ga treba resiti, obzirom da nisu gradani ti koji usluzuju taksiste vec obrnuto.

VIDEX

16.01.2021. 17:42

najveci problem taksista su penzioneri...zato i nemamo mladjih vozaca i nemaju priliku da rade zato sto taksista ode u penziju i nastavi i dalje da obavlja taksi delatnost...UKINUTI POD HITNO