ПРЕДЛОГ ЗА ВАСКРС Пуњена јаја са шунком: Савршено предјело за празничнуу трпезу

Новости онлине

29. 04. 2024. у 15:00

Ако тражите нешто јединствено, али једноставно, за предстојеће празнике, онда ћете се обрадовати рецепту за пуњена јаја са шунком.

ПРЕДЛОГ ЗА ВАСКРС Пуњена јаја са шунком: Савршено предјело за празничнуу трпезу

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 8 јаја
  • 100 г шунке
  • 1 парадајз
  • 150 г мајонеза
  • 100 г павлаке
  • кашичица сенфа
  • со

Припрема:

У једну већу  шерпу ставите јаја да се кувају. Јаја треба да буду тврдо кувана, што значи да их треба кувати додатних 10-ак минута након што вода прокључа.

За то време, исецкајте шунку на коцкице и убаците у чинију. Исто учините са парадајзом и убаците у исту чинију.

Додајте павлаку, мајонез, сенф и посолите.

Све састојке из чиније сједините.

Када јаја буду готова, ољуштите их и исеците напола по дужини.

Извадите жуманце, које можете умешати у припремљену чинију са осталим састојцима.

Кашиком пуните празнине јаја и ређајте на тањир.

Оставите их у фрижидеру на пола сата, да се охладе пре послуживања.

(Ona)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita на обали Саве: Станови на овој локацији су за оне који живе своје снове

Dolce Vita на обали Саве: Станови на овој локацији су за оне који живе своје снове

Можете ли да замислите лепоту свакодневице која почиње на обали Саве до које стижете лаганом шетњом кроз јединствену луксузну пешачку зону, а завршава се испијањем вина на вашој пространој тераси с погледом на реку или у врхунском ресторану до ког стижете пешке? У истом дану сте с лакоћом обавили посао, одрадили тренинг, уживали у куповини нових комада гардеробе најлуксузнијих брендова у непосредном комшилуку, а стигли сте и да са децом проведете време у зеленилу, јер се све што вам треба налази надохват руке.

14. 05. 2024. у 10:00

Коментари (0)

Две звезде – једно спектакуларно вече!  Да загреје и преокрене будућност