“Обучене” у сјајно, црвено, шећерно одело, на дрвеном штапићу просто маме да се загризу. За многе који памте ушећерене јабуке су слаткиш и симбол детињства, који враћа у безбрижна времена.
Повезане вести
НЕОБИЧНА ПОСЛАСТИЦА: Печене крушке са медом, циметом и орасима
Запечене крушке су најздравија посластица кад вам се једе нешто слатко.
28. 04. 2024. у 17:00
ПИШИНГЕР ОБЛАНДЕ: Чоколадна посластица која је укуснија од сваке торте
Пишингер обланде или торта била је незаобилазни део свих трпеза у српским породицама крајем прошлог века.
25. 04. 2024. у 17:00
БОМБА ТОРТА: Посластица која ће свима успети, сочног фила и скупог укуса
Посластица достојна краљева, а биће украс сваке свечане трпезе.
20. 04. 2024. у 16:30 >> 12:27
РОЛАТ СА ЏЕМОМ: Најлепши и најједноставнији колач по рецепту наших бака
БРЗИНСКА посластица која се увек може јести, а идеална је након породичног ручка.
22. 04. 2024. у 15:00
ЕМБАРГО КОЛАЧ: Невероватно јефтин, а мекан и преукусан
ЕМБАРГО колач се прави од јефтиних састојака, и то баш брзо и лако, а фантастичног је укуса.
17. 04. 2024. у 15:00
Најновије из рубрике
МИЛКА ТОРТА: Кремасто уживање за сва чула
Доносимо вам најбољи рецепт за Милка торту, која је веома издашна и укусна.
20. 05. 2024. у 14:00
НИКОЗИЈА САЛАТА: Феноменална француска салата какву до сада нисте пробали, обожаваћете је
Чувена француска салата Никозија припрема се лако и брзо, а одушевиће вас укусом. Толико је добра да ставите одмах дуплу меру.
20. 05. 2024. у 13:00
ПИРИНАЧ СА СЛАНИНИЦОМ: Ако не знате шта да спремите за ручак, ми имамо савршен предлог
Једноставно се прави, а лепо ће вас заситити.
20. 05. 2024. у 12:24
КИФЛИЦЕ СА СИРОМ, СЛАНИНОМ И МЛАДИМ ЛУКОМ: Пециво савршеног укуса и мириса
Мекане кифлице можете да направите без превише муке и труда, а обавезно их напуните сиром, сланином и младим луком јер су невероватно укусне.
19. 05. 2024. у 08:00
МОСКВА ШНИТ: Посластица за сва времена и све прилике
Не постоји особа која није чула или пробала најпознатију београдску торту - Москва шнит - а можете лако да је направите и код куће.
19. 05. 2024. у 07:00
Коментари (0)