КРОМПИР ЧОРБА КОЈА УСПЕВА И ОНИМА КОЈИ НЕ ЗНАЈУ ДА КУВАЈУ: Потребно вам је само пет састојака, а бољу нисте јели
КРОМПИР чорба се једноставно прави, а има божанствен укус.
Може да вам послужи чак и као главни оброк. И потпуно неискусним куварицама успева, кува се само пола сата и врло је економична, јер састојци не коштају уопште много.
Састојци:
3 шаргарепе
1 паприка
1 црни лук
6 кромпира
Припрема
Исеците шаргарепу и пашканат на колутове и продинстајте. Затим додајте сецкани црни лук и паприку, па поклопите и динстајте још два минута. На крају додајте кромпир на коцкице и зачините по жељи (со, бибер, слатка паприка, суви зачин). Поклопите и оставите да се динста 2-3 минута. Пазите да поврће не загори. Додајте воду да лепо покријете поврће, па поклопите и кувајте неких 20 минута. Затим једну кашику брашна или кукурузног скроб помешајте са водом и лепо сједините. Додајте у чорбу.
(Стил)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
УЖАС НА ДУНАВУ: Сударила се два брода, има мртвих, трага се за несталима
ДВЕ особе су погинуле, а пет се води као нестало када су се два брода сударила на Дунаву, код мађарског града Вероце, око 50 километара северно од Будимпеште, саопштила је данас полиција.
19. 05. 2024. у 12:04
ШОК У УКРАЈИНИ: Зеленски би могао да буде оптужен, све ће бити познато после 20. маја
ПРЕДСЕДНИК Украјине Владимир Зеленски би могао бити оптужен за подривање демократије у Украјини након што му мандат истекне 20. маја.
19. 05. 2024. у 08:47
ВЕЉКО ПРОГОВОРИО О КАРЛЕУШИ: Како је реаговао на шкакљиво питање водитеља
БОКСЕР Вељко Ражнатовић ретко се појављује у емисијама, посебно откако се посветио боксерској каријери и свакодневним тренинзима.
19. 05. 2024. у 12:57
Коментари (0)