КУЋА ШАБАНА ШАУЛИЋА ПОТПУНО ОРОНУЛА: Смрад око ње је толико неподношљив, све је запуштено

Novosti online

15. 01. 2021. у 16:09

КУЋА ШАБАНА ШАУЛИЋА ПОТПУНО ОРОНУЛА: Смрад око ње је толико неподношљив, све је запуштено

Фото: В. Данилов/Новости архива

ХАСАН Дудић, певач и рођак покојног Шабана Шаулића, открио је како је кућа Шаулића у Шапцу оронула.

- Кућа је баш оронула. Делује запуштено, јер нико не живи годинама у њој. Недавно сам био у граду и шокирао сам се када сам видео да су контејнере за ђубре поставили тик уз кућу и малтене на саму капију. Од толике улице да контејнери смрде испред Шабанове куће. Нема смисла. Толико сам био љут и бесан да сам одмах отишао у општину и поднео захтјев да уклоне смеће - рекао је Хасан и додао:

- Срамота да ту стоји смеће. Долазе туристи да виде гђе је краљ народне музике одрастао, а тамо не може да се дише од смрада. Био сам упоран и успио да истерам своје да општина те контејнере премести на друго мјесто - закључује Дудић за "Стар".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Sajber

16.01.2021. 14:07

Нека продају Вилу а Дедињу па нека обнове кућу ако им је стало до Шабана и његове куће. Надам се да не очекују да то неко други не уради.

Samosvesna građanka

18.01.2021. 23:17

,,... Sramota da tu stoji smeće...'' Али не би била срамота да контејнери за смеће буду испред куће неког непознатог Шапчанина који у тој улици живи? Ако неко због нечег треба да је срамота, требада је срамота Шабанову удовицу и Шабанову децу што су Шабана заборавили одмах кад је од њега престао да им долази новац (за који најчешће није плаћао порез у Србији већ у Немачкој).