TERAO MALOLETNU ĆERKU DA SE UDA KAKO BI ZARADIO 30.000 EVRA? U Budvi uhapšen muškarac zbog trgovine ljudima

Novosti online

04. 04. 2023. u 21:40

BUDVANSKA policija uhapsila je muškarca osumnjičenog za trgovinu ljudima.

ТЕРАО МАЛОЛЕТНУ ЋЕРКУ ДА СЕ УДА КАКО БИ ЗАРАДИО 30.000 ЕВРА? У Будви ухапшен мушкарац због трговине људима

Foto: Uprava policije Crne Gore

- Uhapšen je I.B. koji je, kako se sumnja, krivično delo trgovina ljudima počinio na štetu svoje maloletne ćerke na način što je, zloupotrebom odnosa poverenja i zavisnosti, vrbovanjem i dovođenjem u zabludu da će joj se život promeniti nabolje, primoravao svoju maloletnu ćerku na sklapanje braka sa nepoznatim licem u Nemačkoj, a sve u cilju pribavljanja imovinske koristi u iznosu od 30.000 evra - saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, sumnja se da je I.B. duži niz godina primoravao svoju decu da prosače po ulicama Podgorice i Budve. Sav novac koji bi sakupili prosjačenjem su predavali svome ocu, ističu iz policije.

Protiv uhapšenog i njegove supruge je u prethodnom periodu podneto 13 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici i ugrožavanja mentalnog zdravlja i spokojstva svoje maloletne dece, jer ih nisu sprečavali u prosjačenju.

(Vijesti)

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE SNIMAK PLjAČKE U KRUŠEVCU - Stanovnici ovog dela grada su u strahu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost