"IZNIJEŠE GA NA KANT": Pogledajte gde je završila Milova slika nakon završenog mandata (FOTO)

Novosti online

19. 05. 2023. u 15:41

NEKADAŠNjI predsednik Crne Gore Milo Đukanović danas je završio mandat na najvišoj državnoj poziciji ove zemlje, a u subotu, 20. maja, očekuje se da formalnu dužnost predsednika Crne Gore preuzme Jakov Milatović.

ИЗНИЈЕШЕ ГА НА КАНТ: Погледајте где је завршила Милова слика након завршеног мандата (ФОТО)

Foto: V. K./Tanjug/DPS/Služba za odnose sa javnošću/Ilustracija

- Složili smo se da je pred Crnom Gorom puno izazova i treba da učvrsti unutrašnju političku stabilnost i obnovi reforme, kako bi što brže napredovala ka evropskom cilju. Pozicija predsednika je u toj politici veoma uticajna - rekao je Đukanović povodom odlaska sa funkcije predsednika Crne Gore.

Danas su njegov veliki portret iz kabineta iznela i unela u automobil dva muškarca, a sve to ovekovečeno je fotografijom koju je na Tviteru objavio Marko Milačić, predsednik "Prava Crna Gora",  uz komentar:

- Pa, pa.

Ispod ove objave nizali su se i neki duhoviti komentari:

- Izniješe ga na kant.

- Najljepša majska zora.

- To je samo slika, on i dalje radi "rimoutli".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu