STOLTENBERG NA PLATNOM SPISKU MILOVOG NARKO-KLANA? Medojević o NATO podršci Đukanoviću

V.K.

22. 06. 2023. u 15:28

- PISMO generalnog sekretara NATO šefu transnacionalnog narko-kartela iz Crne Gore Milu Đukanoviću je jasna poruka da je NATO podržavao kriminalne operacije Đukanovića i otvara pitanje, da li je Stoltenberg bio na platnom spisku narko-kartela iz Crne Gore - saopštio je lider PZP Nebojša Medojević.

СТОЛТЕНБЕРГ НА ПЛАТНОМ СПИСКУ МИЛОВОГ НАРКО-КЛАНА? Медојевић о НАТО подршци Ђукановићу

V.K.

Kako je saopštio, NATO će morati da redefiniše odnose sa narko-bandama sa Zapadnog Balkana i njihovu ulogu u destrukciji demokratije i destabilizaciji regiona. Ocenjujući da ako su za Stoltenberba "moralno i političko prihvatljivi narko bosovi koji ga plaćaju i koji su deo specojalnih operacoja službi bezbednosti, Medojević je dodao da onda kolektivni zapad ima ozbiljni problem sa sistemom vrednosti koje promoviše".

- Za mene i PzP narko-karteli su bezbednosna pretnja i Crnoj Gori i zapadnom Balkanu i EU i NATO. Pozivam generalnog seketara NATO da nas obavesti koji kriminalci, narko- bosovi i ubice su moralno i politički prihvatljivi, kako bi znali šta je politička korektnost i interes NATO i kolektivnog zapada - poručio je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (3)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!