VESNU MEDENICU JE DOČEKIVAO U PIDŽAMI, IMAO MASONSKU TAJNU LOŽU: Ispovest vaspitačice koja je radila kod Aca Đukanovića (VIDEO)

alo

04. 07. 2023. u 11:33

VASPITAČICA i pravnica iz Nikšića Ana Pešukić pred kamerama je po prvi put pričala o radu kod svog bivšeg poslodavca Aca Đukanovića, brata doskorašnjeg predsednika države Mila Đukanovića.

ВЕСНУ МЕДЕНИЦУ ЈЕ ДОЧЕКИВАО У ПИЏАМИ, ИМАО МАСОНСКУ ТАЈНУ ЛОЖУ: Исповест васпитачице која је радила код Аца Ђукановића (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Radi se o ženi koja je priznala u tužilaštvu da je 2019. godine izvršila krađu vrednog nakita iz porodične kuće Đukanovića.

Njoj se sada sudi u Višem sudu u Podgorici, na osnovu optužnice Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Pešukićeva je za portal PRES otkrila brojne javnosti nepoznate detalje vezane za kontakte Đukanovića sa nekim državnim funkcionerima, političarima, ali i nosiocima sudske vlasti i bezbednosnog sektora.

Opisala je dokle seže neformalna moć brata doskorašnjeg predsednika države, ali i nove detalje vezane za aferu „Limenka”, kupovinu Đukanovićevih akcija od Elektroprivrede Crne Gore (EPCG), njegovu tajnu masonsku ložu.

Radi se o informacijama koje mogu biti interesantne i nadležnim državnim organima.

Portal PRES će video-zapis objaviti u dva dela. Na zahtev Pešukićeve njeno lice je blurovano.

U drugom delu videa, koji se objavljuje sutra ujutru, možete pogledati šta je Pešukićeva kazala o krađi koju je počinila kod Aca Đukanovića, kakav problem je on imao sa čelnicom Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) Vanjom Ćalović, o tokovima novca porodice Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!