POSLE INCIDENTA U BIJELOM POLJU:Tužilaštvo formiralo predmet protiv maturanta sa pištoljem

M. SEKULOVIĆ

26. 09. 2023. u 20:21

U OSNOVNOM državnom tužilaštvu u Bijelom Polju formiran je predmet protiv A S. (18), nakon što je Uprava policije podnela krivičnu prijavu protiv ovog maturanta Srednje elektro-ekonomske škole u ovom gradu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti više osoba.

ПОСЛЕ ИНЦИДЕНТА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ:Тужилаштво формирало предмет против матуранта са пиштољем

R.R.

On je osumnjičen da je jutros u dvorištu Srednje elektro-ekonomske škole, nakon kraće rasprave, potezao startni pištolj na okupljene učenike u dvorištu škole.

- Iz krivične prijave proizilazi da je A.S. u dvorištu Srednje elektro-ekonomske škole, nakon kraće rasprave, nasrnuo na učenika S.B., a drugi učenici su ih razdvojili. Zatim je otišao do svog vozila parkiranog u krugu škole i iz njega uzeo gasni pištolj, repetirao ga, uperio u okupljene i počeo da preti. Nakon toga se udaljio u nepoznatom pravcu. Tužiteljka saslušala je A.S. i svedoka - oštećenog S.B. - saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju.

Povodom događaja koji je uznemirio Bjelopoljce iz Uprave policije je saopšteno da je policiji jutros prijavljeno od pomoćnika direktora JU Srednje elektro – ekonomske škole u Bijelom Polju da je učenik A.S. (18) potegao pištolj na drugog učenika, nakon čega se udaljio.

- Pripadnici bjelopoljske policije došli su do saznanja da je A.S. prvobitno kao vozač oborio pešaka – učenika starog 18 godina. Policija je izvršila uviđaj, te je daljom kriminalističkom obradom došla do sumnje da je A.S., nakon saobraćajne nezgode, u pravcu oborenog pešaka uperio i pištolj, nakon čega se udaljio. Policijski službenici su ga ubrzo locirali, a gasni pištolj 'Blow F 92' oduzeli. Oštećeno lice javilo na ukazivanje lekarske pomoći, gde su mu konstatovane lake telesne povrede. A.S. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom