NAĐENA MU I AUTOMATSKA PUŠKA: Kako je muškarac u Kotoru uhapšen zbog nasilja u porodici

Марија Стевановић
Marija Stevanović

15. 11. 2023. u 00:16

U KOTORU je zbog nasilja u porodici uhapšen B. V. (57), a naknadno je kod njega pronađena automatska puška i uhapšen je i za nedozvoljeno držanje oružja.

НАЂЕНА МУ И АУТОМАТСКА ПУШКА: Како је мушкарац у Котору ухапшен због насиља у породици

Foto: Uprava policije Crne Gore

- Policijskim službenicima Odeljenja bezbednosti Kotor prijavljen je B. V. (57) za nasilje u porodici. Policija je B. V. zatekla sa vazdušnom puškom, koja je od njega oduzeta, a on je doveden u službene prostorije. Lišen je slobode zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici - saopštila je Uprava policije Crne Gore, čiji su službenici potom otišli na mesto stanovanja B. V. u mestu Mecerov brijeg u Kotoru.

Tu su i oduzeli automatsku pušku M 70, sa okvirom u kojem se nalazilo 16 komada mucije kalibra 7,62 mm kao i još 56 komada municije istog kalibra, koji su se nalazilli u pvc pakovanju.

- Sa navedenim je upoznat nadležni tužilac koji je naložio da se ovo lice liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija - kažu iz policije.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove